ئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه 130 هزار تن محصولات گرمسیری در استان تولید می شود.
رضا نجفی در گفت وگو با ایسنا افزود: سیستان و بلوچستان استعدادهای فراوان در زمینه کشاورزی بخصوص محصولات گرمسیری دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: سهم عمده ای از اشتغال استان وابسته به بخش کشاورزی است.
نجفی خاطرنشان کرد: این استان رتبه نخست را در کشور در خصوص تولید محصولات گرمسیری به خود اختصاص داده است.
وی گفت: موز بیشترین میزان تولید محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان را دارد و سایر محصولات شامل انبه،چیکو، گواوا، کنار، نارگیل، تمبرهندی و پاپایا( خربزه درختی) در رده ها بعدی قرار دارند.
نجفی بیان کرد: علاوه بر ميوههاي گرمسيري منحصر به فرد، مركبات اين استان شامل ترنج، پرتقال، گريپ فروت و نارنگي، انواع انار و ميوههاي جاليزي نيز از ديگر محصولاتي هستند كه طعم آنها متفاوت از اقسامي است كه در ساير نقاط كشور كشت ميشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شرایط آب و هوایی جنوب استان برای کشت محصولات گرمسیری بسیار مناسب است اظهار کرد: سالانه بیش از هفت هزار هکتار به کشت این محصولات اختصاص می یابد.
وی تصریح کرد: تنوع اقسام خرما از ديگر شگفتيهاي طبيعت اين استان است، حدود ۳۰ نوع خرما در منطقه بلوچستان كشت ميشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سیستان و بلوچستان در تولید خرما مقام دوم و در میزان تولید به ازای هر هکتار مقام نخست را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: بیش از 50 هزار هکتار از باغات استان به نخلیات خرما اختصاص دارد.
وی همچنین این استان را یکی از استان های دارای پتانسیل مناسب برای پرورش و تولید گل های شاخه بریده مانند گلایول در جنوب استان عنوان کرد و گفت: این ظرفیت به دلیل نبود سرمایه گذار تاکنون به فعلیت کامل نرسیده است.