مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سیلاب دوم استان در 14 تا 15 بهمن رخ داد گفت: امداد رسانی در شهرستان های دلگان و خاش استان با سه هزار و 29 نفر در قالب 752 خانوار آسیب دیده همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۳۷۶۲۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰ 12 February 2017
رسول راشکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی بروز این سیلاب مردم 12 شهرستان سیستان و بلوچستان شامل خاش، دلگان، نیکشهر، سرباز، سیب و سوران، میرجاوه، سراوان، مهرستان، زابل، کنارک، زهک و ایرانشهر گرفتار آسیب دیدگی و تخریب منازل شدند که نیروهای امدادی هلال احمر از همان دقایق نخست امدادرسانی به مردم گرفتار سیلاب را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: تا 21 بهمن به 6 هزار و 553 نفر از مردم سیل زده استان در قالب هزار و 583 خانوار امداد رسانی شده است.
وی تصریح کرد: در این مدت 943 امدادرسان در قالب 173 تیم با 144 دستگاه خودرو به مردم 392 روستای سیستان و بلوچستان امداد رسانی کردند.
وی گفت: چهار هزار و 603 نفر از مردم در قالب هزار و 99 خانوار در این مدت اسکان اضطراری داده شدند و با رهاسازی هفت خودرو از سیلاب 28 نفر نجات یافتند.
وی ادامه داد: 967 باب چادر، هزار و 41 تخته موکت، 2 هزار و 590 تخته پتو، 2 هزار و 772 کیلوگرم نایلون، 830 شعله چراغ والر، 228 شعله فانوس، 52 ست ظروف، هشت هزار و 232 قوطی کنسرو و هزار و 21 کیلوگرم برنج از جمله کالاهای توزیع شده در این مدت میان مردم سیل زده سیستان و بلوچستان بوده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک امدادرسانی تنها در 2 شهرستان خاش و دلگان به ترتیب در 103 روستا و 66 روستا ادامه دارد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان پس از چند سال که در رده دوم کم بارش ترین استان های کشور قرار داشت به یکباره در بهمن امسال درهای رحمت الهی به روی مردم این دیار گشوده شد و نزولات آسمانی لب های خشکیده این دیار کویری را از ترک خوردن بیشتر نجات داد.
به لطف الهی شدت بارندگی ها به حدی بود که در 2 دوره کوتاه، نخست از یکم تا پنجم بهمن و دوره دوم 14 و 15 بهمن منجر به جاری شدن سیلاب و روان آب در مناطق جنوبی و مرکزی این استان شد.
تداوم 2 مرحله بارندگی زمستانه، هر چند مدت زمان آن کوتاه بود اما موجی از شادی، امید و نشاط را برای مردم به ویژه روستاییان و کشاورزان به ارمغان آورد به گونه ای که وقتی منجر به سیلاب شد و مشکلات متعددی نظیر قطع راههای ارتباطی، تخریب منازل مسکونی، تعطیلی مدارس و وارد کردن خسارت های جدی به بخش کشاورزی، زیربنایی و غیره را به همراه داشت بازهم بسیاری از خسارت دیدگان نه تنها گلایه نکردند بلکه سجده شکر بجای آورده و نعمت خداوندی را که به نقمت نیز تبدیل شده بودند، ارج نهادند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار