به گزارش تابناک با توجه به دیدگاه بدی که در طی این سالها درخصوص کار کافی شاپ ها وجود دارد ، برآن شدیم تا نگاهی موشکافانه تر به این مساله داشته باشیم و از این تلاش با انتشار این مطلب تقدیر نمایم.
کد خبر: ۳۹۵۰۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴ 15 March 2017
تابناک سیستان و بلوچستان : آنچه در ادامه مطالعه میفرمائید شاید تبلیغاتی بنظر برسد , اما تلاشیست برای شناساندن یک شغل و ایده خوب که از سوی یک جوان خلاق و دوستانش در شهر زاهدان اجرایی شده و مورد توجه بسیاری از جوانان این شهر نیز قرار گرفته است

به گزارش تابناک با توجه به دیدگاه بدی که در طی این سالها درخصوص کار کافی شاپ ها وجود دارد ، برآن شدیم تا نگاهی موشکافانه تر به این مساله داشته باشیم و از این تلاش با انتشار این مطلب تقدیر نمایم.

امیر میری مدیر کافی شاپ ۱۳ ، زاهدان ، در گفتگو با کاغذاخبار از کار خود و همکارانش را چنین تشریح می کند : علیرغم برداشت اشتباه اکثر افرادی که قصد ورود به این شغل را دارند ،  سرو قهوه کاری کاملا علمی میباشد ما تصمیم گرفتیم که نمای درستی از یک کافی شاپ واقعی را در شهر به مردم نشان بدهیم . به دنبال این هدف سعی کردیم ، در وهله اول محیطی بدون دود را فراهم کنیم ، محیطی که برعکس اکثر کافی شاپ های دیگر ، با نور استاندارد  و موسیقی های انرژی بخش  همراه است  و در کنار این فضا ، یک قهوه اصولی هم به مردم عرصه  می شود .

قهوه تلخ نیست , قهوه یک میوه است

وی افزود :  متاسفانه در اکثر نقاط ، از قهوه بعنوان یک نوشیدنی تلخ و زننده و صرفا برای بیدار ماندن استفاده میشود . شعار ما در این رابطه با این نوشیدنی خاص که روز به روز مصرف ان رو به افزایش است این است که قهوه تلخ نیست قهوه یک میوه است و تلاش شد دراین مدت مراجعه کنندگان را قانع کردیم که قهوه تلخ نیست و قهوه واقعی نوشیدنیست که حاصل از عصاره گیری یا دم آوری دانه یک میوه است

در موج سوم قهوه ما با استفاده از دانه های خاص قهوه که تحت شرایط کاملا ارگانیک رشد کرده اند و بهترین های این دانه ها توسط کشاورزان دستچین شده اند و در داخل کشورمان زیر نظر متخصصان برشته میشوند و در کمترین زمان ممکن به دست ما میرسند و ما دم آوری و عصاره گیری کاملا علمی و حساب شده را انجام میدهیم . تمام تلاش بنده و تیم کافی شاپ ۱۳ این است تا مردم ما صورت صحیح کافی شاپ را هم در شهرشان داشته باشند و به راحتی تمام افراد و خانواده ها به کافی شاپ بیایند و یک قهوه خوب و اصولی را بنوشند .

متاسفانه تا قبل از شروع به کار تیم ما در شهر زاهدان کافی شاپ مکانی شناخته میشد با نور کم فضای پر از دود و موسیقی های غم انگیز و این در صورتی است که استعمال سیگار و قلیان در یک مکان عمومی در تمام فرهنگ ها یک امر غیر متعارف است . و امید دارم این مساله جا بیفتد که جای سیگار و قلیان در قلیان سرا است نه فروشگاه قهوه. خوشبختانه ما توانستم با شرکت در کلاسهای مربوطه و اخذ مدرک شروع به معرفی فضای صحیح کافی شاپ و عرضه یک قهوه واقعی با عطر و طعم فوق العاده جذاب و کافیین استاندارد کنیم.

قهوه اصولی و کاهش ابتلا به الزایمر و پارکینسون

شاید برایتان جالب باشد که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز میتواند احتمال ابتلا به بیماری های مثل الزایمر و پارکینسون را کاهش دهد اما  نه هر قهوه ای

همین قهوه ای که میتواند نوشیدنش مفید باشد با عصاره گیری بیش از حد و طعم تلخ زننده و کافیین بیش از حد میتواند در طولانی مدت برای بدن مضر هم باشد که متاسفانه این روز ها در شهر بسیار زیاد مشاهده میکنیم کافی شاپ ها و قهوه فروشی هایی که بدون اطلاعات و کسب علم و مهارت عصاره گیری و دم اوری قهوه های نامرغوب را انجام میدهند که نوشیدن اینچنین قهوه هایی میتواند برای بدن به شدت مضر باشد و امیدواریم این دوستان هم با کسب مهارت های استاندارد یک نوشیدنی سالم در اختیار هم شهریانمان قرار بدهند

و در نهایت تشکر ویژه ای دارم از مردم فرهیخته این استان که دعوت ما را برای نوشیدن یک فنجان قهوه سالم

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار