بادمجان از جمله مواد غذایی است که با آن میتوان خوراکیهای متعددی را تهیه کرد. امروز برای شما آموزش تهیهی لقمههای بادمجان را قرار دادهایم. امیدواریم شما نیز آن را تهیه کرده و از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی لقمهی بادمجان، با ما همراه باشید.
بادمجان از جمله مواد غذایی است که با آن میتوان خوراکیهای متعددی را تهیه کرد. امروز برای شما آموزش تهیهی لقمههای بادمجان را قرار دادهایم. امیدواریم شما نیز آن را تهیه کرده و از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی لقمهی بادمجان، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 3 عدد
روغن: دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 100 گرم
گوجه فرنگی رنده شده: 400 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای توپکهای گوشتی:
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
سیر رنده شده: 2 حبه
روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و ورقه ورقه میکنیم. سپس آنها را نمک زده و به مدت نیم ساعت کنار قرار میدهیم.
روغن را داغ کرده و بادمجانها را سرخ میکنیم. سپس آنها را روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافهی بادمجانها گرفته شود.
برای آماده کردن توپکهای گوشتی، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ، سیر رنده شده، نمک و فلفل و زیره، در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم.
از مواد گوشتی، توپکهای کوچکی درست میکنیم. سینی فر را با روغن زیتون چرب میکنیم و توپکهای گوشتی را داخل آن میچینیم.
سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا پخته شوند.
یک عدد بادمجان را به شکل افقی قرار داده و یک عدد دیگر را به شکل عمودی روی آن قرار میدهیم تا شکل + شود سپس یک توپک گوشتی وسط آن قرار میدهیم. کنارههای بادمجانها را روی توپک گوشتی قرار داده و آن را به شکل یک بقچه درمیآوریم سپس یک گوجهی ورقه شده را روی بادمجانها قرار داده و با خلال دندان محکم میکنیم.
گوجه فرنگی رنده شده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل به همراه یک قاشق روغن زیتون مخلوط میکنیم.
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و مایهی گوجه فرنگی را کف آن میریزیم. لقمههای آمادهی بادمجان را روی مایهی گوجه فرنگی قرار میدهیم.
ظرف را داخل فر به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار میدهیم.
لقمههای بادمجان را میتوان در کنار برنج و یا با نان سرو کرد.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha