کد خبر: ۴۷۷۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳ 13 August 2017
در پی واکنش‌هایی نسبت به کاندیداتوری «محمدجواد آذری جهرمی» معاون فعلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کرسی این وزارتخانه، یک اصلاح طلب که در این وزارتخانه فعالیت دارد مواضع او را از نگاه خود روایت کرد.

متن یادداشت «سودابه رادفر» مشاور امور زنان و خانواده و مدیر سامانه‌ی پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، در پی می‌آید:

با تصمیم بر انتصاب جناب آقای دکتر واعظی به عنوان رییس دفتر رئیس جمهور، چند گزینه برای جانشینی ایشان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد. طبیعتا به عنوان یک اصلاح طلب عبور از مهندس جهانگرد که در همه‌ی این سال‌ها فناوری اطلاعات کشور مدیون ایشان است، ساده نیست اما در نهایت جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهور، مهندس جهرمی را که یک جوان متخصص متولد سال ۱۳۶۰ و در حال حاضر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت است، برای وزارت ارتباطات انتخاب کردند و ورود یک جوان متولد بعد از انقلاب به کابینه، نقطه‌ی عطفی برای حاکمیت، دولت و بیش از همه جوانان است.

اما با توجه به برخی ابهامات و دغدغه‌هایی که در فضای مجازی مطرح شده و نظر به همکاری که با ایشان داشتم ذکر چند نکته قابل تامل است:

اول: مهمترین ویژگی مهندس جهرمی، علاوه بر توانمندی فنی و تخصصی، شجاعت و سرسختی وی است. به عنوان یک شاهد عینی، تلاش‌های مهندس جهرمی و سرسختی ایشان را در شورای معاونین وزارت برای مقاومت در برابر فیلترینگ و دست اندازی سلایق سرخود، بارها دیده‌ام. این دفاع از حقوق قانونی شهروندان از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منجر به تشکیل ۳ پرونده‌ی قضایی علیه ایشان شد که در دو مورد تبرئه و در مورد سوم هنوز پرونده در دادگاه مفتوح است. اینکه اینستاگرام و تلگرام هنوز باز است، علاوه بر حمایت شخص وزیر ارتباطات، مرهون خدمات مهندس جهرمی است. البته شاهد این ادعا مناظره‌ی اخیر با معاون دادستانی بود که در دفاع از حقوق حقه‌ی شهروندان در جهت استفاده از تکنولوژی، حتی یک گام پس نگذاشت.

دوم. در بین معاونین وزارت ارتباطات، ساده زیستی وی زبانزد است. دفتری معمولی و عدم استفاده از امکانات دولتی خاص. خانواده‌ی ایشان که خانواده‌ی دو شهید هستند در جهرم به ساده زیستی مشهورند و این یعنی عدم کمترین استفاده از موقعیت به عنوان معاون وزیر و مدیرعامل بزرگترین شرکت تابعه.

سوم: افزایش سرعت اینترنت قطعا مدیون مجاهدت و پیگیری‌های مجدانه‌ی مهتدس جهرمی در شرکت ارتباطات زیرساخت و البته حمایت‌های جناب آقای دکتر واعظی است. تنها مقایسه‌ی خیلی گذری از سرعت اینترنت (ده برابر شدن سرعت) و قیمت اینترنت (نصف شدن قیمت) در مقایسه با پایان دولت اقای احمدی نژاد، می‌تواند نشان دهنده‌ی تفاوت رویکرد مهندس جهرمی به اینترنت و فضای مجازی باشد.

چهارم: مهندس جهرمی در دوره‌ی فعالیت خود در سمت‌های مختلف نشان داد که حامی استارت‌آپ‌ها و کارآفرینان است. اعتقاد این مدیر جوان و متخصص به این که مهمترین بستر اشتغال آینده فضای مجازی است باعث شده که توجهی زیاد به مقوله‌ی اشتغال و کسب و کار فناورانه داشته باشند. مساله‌ای که قطعا در برنامه‌های پیشنهادی ایشان به مجلس ارائه خواهد شد.

پنجم. اعتقاد وی به اهمیت افکار عمومی و حقوق شهروندی و رضایت مردم به حدی بود که هیچ ماهی نمی‌گذشت که این معاون پرمشغله سراغ سامانه‌ی پاسخگویی ۱۹۵ و مطالبات و درخواست‌ها و شکایات مردمی را از بنده به عنوان مدیر سامانه نگیرد و در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم سازی‌های خود لحاظ نکند که نمونه‌ی اخیر آن قیمت گذاری غیرحجمی اینترنت بود که علی رغم مصوبه‌ی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مقام عالی وزارت به صورت مکتوب درخواست طرح مجدد در کمیسیون و بازنگری کرد وفق درخواست کاربران.

در نهایت این که یک معاون وزیر چه اقداماتی جز آنچه که مهندس جهرمی انجام داده، باید صورت دهد تا بپذیریم یک فرد متعهد به حقوق و آزادی‌های مشروع مردم و مر قانون است، جای سوال جدی است؟
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار