کد خبر: ۶۰۲۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷ 16 June 2018

فلافل انواع گوناگونی دارد. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی فلافل با باقالی سبز را به شما عزیزان علاقمند به آشپزی آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی فلافل با باقالی سبز

مواد لازم:

باقالی پخته شده: یک پیمانه

سیب زمینی پخته شده: 100 گرم

سیر: دو حبه

پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

کنجد: به میزان لازم

آرد سوخاری: یک پیمانه

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

باقالی و سیب زمینی پخته شده را به همراه سیر داخل مخلوط کن ریخته و اجازه می‌دهیم خوب با یکدیگر مخلوط شوند. پودر گشنیز، بکینگ پودر، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را خوب ورز می‌دهیم.

حالا نوبت اضافه کردن آرد سوخاری است. پس از اضافه کردن آرد سوخاری و ورز دادن مواد، روی آنها را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

پس از گذشت این زمان، گلوله‌های کوچکی از مواد فلافل را برداشته و داخل کنجد می‌غلتانیم سپس آنها داخل روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

تابناک با تو

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار