کد خبر: ۷۱۲۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵ 07 February 2019

ورود به ماه‌های سرد سال به این معناست که میزان نور خورشید کم و خطر ابتلا به بیماری بیشتر است.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، خوشبختانه شما می‌توانید در اینجا با برخی از غذاها و نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی و بیماری‌ها، آشنا ‌شوید.

ماهی

زمستان فصلی است که افراد با کمبود ویتامین دی مواجه هستند. از آنجایی که کمبود این ویتامین با مشکلات رشد، ضعف استخوان و حتی خطر ابتلا به حملات قلبی همراه است، بنابراین مصرف این ویتامین بسیار ضروری است.

طبق توصیه کلینیک «کلیولند»، ماهی و تن ماهی بهترین منبع ویتامین دی است و افراد در طول این فصل می‌توانند برای تامین ویتامین دی خود آنها را مصرف کنند.

چای سبز

چای سبز می‌تواند به تقویت جذب ویتامین و مواد معدنی کمک کند و نسبت به دیگر چای‌ها مزایای بیشتری دارد.

«میشل گلیسون» یک متخصص تغذیه گفت: دمنوش برگ‌های خشک شده این گیاه دارای آنتی‌اکسیدان «کاتچین» است که به جلوگیری از ویروس‌ها کمک می‌کند.

قارچ

همچنین قارچ‌ها دارای مواد مغذی شبیه به آنتی‌اکسیدان سلنیوم، نیاسین، پتاسیم، مس، فسفر، پروتئین، ویتامین سی و آهن هستند.«گیتا سیدوروب» یک متخصص تغذیه گفت: قارچ‌ها دارای خواص ضد‌ویروس و ضد باکتری هستند بنابراین اضافه کردن قارچ‌ها به رژیم زمستانی باعث جلوگیری از عفونت‌ها می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار