کد خبر: ۷۳۶۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰ 22 April 2019

 

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ ای اصل بسیار آسان است، چراکه این غذا در حداقل زمان ممکن با رب گوجه فرنگی پخته می‌شود. املت، یکی از محبوب‌ترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در قهوه خانه‌ها و رستوران‌ها به روش سنتی طبخ می‌شود.

مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۲ فنجان
فلفل قرمز یا سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

دستور تهیه:

برای تهیه املت قهوه خانه ای، ابتدا یک ماهی تابه با عمق کم و جنس نسبتا نازک انتخاب کنید.
ماهیتابه را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود سپس روغن را در آن بریزید.
به اندازه‌ای روغن در ماهیتابه بریزید که سطح آن را کاملا پر کند.
رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند.

حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و در این فاصله حرارت را به هیچ وجه کم نکنید.

کمی نمک و فلفل قرمز یا سیاه به رب اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن تخم مرغ‌ها کنید.

تخم مرغ‌ها را با رب مخلوط کنید تا یکدست شوند و پس از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
املت شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و پیاز نوش جان کنید.

چند نکته مهم:

برخی افراد املت را با گوجه فرنگی رنده شده درست می‌کنند. اگر چه املت با گوجه فرنگی نیز خوشمزه است و از نظر ظاهری شبیه املت قهوه خانه‌ای است، ولی املت قهوه خانه‌ای به صورت سنتی با رب گوجه فرنگی درست می‌شود.
در تهیه املت می‌توانید از پیاز داغ نیز استفاده کنید، ولی پیاز داغ در تهیه نوع قهوه خانه‌ای جایگاهی ندارد.
در تهیه این نوع املت به هیچ وجه حرارت را کم نکنید، زیرا حرارت بالا در تفت دادن رب و پختن تخم مرغ باعث ایجاد طعم منحصر به فرد املت قهوه خانه‌ای می‌شود.
استفاده از پیاز خام در کنار این نوع املت در ایجاد طعم سنتی این غذا تاثیر به سزایی دارد.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
ضعف کردیم کله صبحی،چه عکسی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار