به گزارش تابناک سیستان و بلوچستان، مهرداد طاهری گفت: بر اساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان و شهرستان و به منظور تامین نیاز مرغ گرم شهرستان های استان کلیه واحدهای مرغداری استان ملزم بوده تا بخشی از تولید را جهت کشتار در اختیار کشتارگاه نمایند تا پس از کشتار در سطح شهرستان و استان توزیع گردد.
وی گفت: این موضوع در دستور کار بوده و طی دو ماهه اخیر بیش از ۲۰۰ تن مرغ کشتار و روانه بازار مصرف گردیده است.
طاهری افزود: به منظور نظارت دقیق بر میزان مرغ تحویلی به کشتارگاه، میزان مرغ کشتار شده و همچنین نحوه توزیع مرغ کشتار شده کارگروهی متشکل از ادارات صمت، دامپزشکی و جهاد کشاورزی روزانه در کشتارگاه مستقر می باشند.
وی خاطر نشان کرد: در اولین روز از سال جدید نیز میزان ۸ تن مرغ استحصالی علاوه بر اختصاص بخشی از سهمیه به شهرستان های تامین کننده مرغ زنده، قسمتی از سهمیه ها در ۱۴مرکز در ایرانشهر توزیع شده است.