جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در 2هکتار ازباغهای شهرستانهای بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .
کد خبر: ۲۵۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵ 09 July 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، مدیرباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان برداشت ، 10 تن میوه جم برداشت شود .

برداشت  جم  تا آخرمرداد ادامه دارد.

میوه درخت جم بیضی شکل ، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد .

مسعودگرگیج افزود:گلهای این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است .

وی گفت:درخت جم ، بومی کشور های هند، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی وگرمسیری دنیا کشت می شود .

میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، منگنز ، روی و آهن است .

پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب می شود .

 میوه جم خاصیت سوءهاضمه،ضد نفخ و اشتهاآورنیز دارد. و برای تهیه شیرینی و مربا نیز استفاده می شود.

سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد .

انبه، گواوا، گارم زنگی ، چیکو ،کنار و سه پیستان از دیگر میوه های گرمسیری در هرمزگان است .
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار