مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: پرونده کشف 11 دستگاه خودروی خارجی قاچاق به ارزش افزون بر 19 میلیارد و 648 میلیون ریال که از طریق منطقه آزاد چابهار وارد استان شده بود، تکمیل و به دادسرا ارسال شده است.
کد خبر: ۲۹۵۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۳ 14 September 2016
مرتضی مدنی فدکی اظهار داشت: اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در راستای منویات مقام معظم رهبری طرح های مختلفی در حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا در استان اجرا کرده است.
وی مبارزه با قاچاق کالا را یکی از مصادیق مهم اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: در راستای تحقق این شعار و حمایت از تولیدات داخلی، بالا بردن ریسک قاچاقچیان کالا، کمک به اشتغال جوانان، از بین بردن بیکاری، کمک به تولیدات داخلی و برخورد با کالاهایی که سلامت مردم را به خطر می اندازد را از مهمترین اهداف مبارزه با قاچاق کالا در استان برشمرد.
مدیر کل تعزیرات جکومتی سیستان و بلوچستان گفت: طرح ویژه مبارزه با قاچاق کالا از ابتدای مهر تا پایان آذر در سه بخش از کالاهای محوری و مورد نیاز مردم شامل لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی آغاز می شود.
وی بیان کرد: این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اتاق اصناف، اداره کل اطلاعات و پلیس آگاهی با محوریت اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اجرا می شود.
وی مبارزه با قاچاق لوازم خانگی را از اولویت های اصلی اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: گشت های مشترک این اداره کل با سایر دستگاه های دست اندرکار این طرح را در سه مرحله شامل مهر ماه لوازم خانگی، آبان تجهیزات پزشکی و آذر لوازم آرایشی و بهداشتی را با جدیت کامل اجرا می کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان با اشاره به مبادی ورود قاچاق کالا به استان گفت: کالاهای قاچاق از طریق منطقه آزاد چابهار و بازارچه های مرزی وارد کشور می شوند که باید زمینه فعالیت قاچاقچیان را در این حوزه ها ناامن کنیم.
مدنی فدکی اظهار داشت: مناطق آزاد باید خودشان را با قوانین و مقررات کشور وقف دهند تا شاهد قاچاق کالا نباشیم.
وی تصریح کرد: کالاهایی باید از مناطق آزاد و بازارچه های مرزی وارد کشور شود که نمونه مشابه داخلی آن وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: هدف از تشکیل مناطق آزاد صادرات و وارد کردن مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ها و تولیدی های داخل کشور است.
وی با اشاره به صدور کارت مسافری در مناطق آزاد کشور خاطر نشان کرد: منطقه آزاد چابهار باید کارت مسافری برای کسانی که قصد خرید از این منطقه را دارند صادر تا شهروندان در چارجوب قانون کالای مورد نظرشان را خریداری کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: سقف خرید کارت مسافری 80 دلار است که هر فرد می تواند در سال به همین مقدار کالا از مناطق آزاد خریداری و وارد کشور کند.
مدنی فدکی با اشاره به صادرات کالاهای قاچاق کشف شده که نمونه مشابه آن در داخل کشور وجود دارد افزود: همچنین کالاهایی که نمونه مشابه آن در کشور وجود ندارد برابر قانون قابلیت مصرف آن مشخص شده و درصورت غیر قابل مصرف بودن معدوم می شود.
وی با اشاره به ضعف در اطلاع رسانی در سیستان و بلوچستان افزود: رسانه ها نقش موثر خودشان را در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در زمینه خرید نکردن کالای قاچاق را به خوبی ایفا کنند تا از عرضه این کالا ها جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه اداره کل تعزیرات حکومتی به تنهایی نمی تواند در عرصه مبارزه با قاچاق کالا موفق باشد تصریح کرد: مردم با نخریدن کالاهای قاچاق می توانند از سیل عظیم این کالاها به داخل کشور جلوگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه 80 درصد لوازم بهداشتی و آرایشی داخل کشورقاچاق هستند عنوان کرد: استفاده کردن کالاهای قاچاق که قریب به اتفاق آنها نیز تقلبی هستند می تواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد بنابراین شهروندان عزیز از خرید کالای قاچاق خودداری کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: پرونده های تشکیل شده در زمینه کالای قاچاق خارج از نوبت رسیدگی و در کمترین زمان حکم آن صادر می شود
مدنی فدکی اظهار داشت: در طرح ویژه مبارزه با قاچاق کالا عمده فروشی ها و انبارهای آنان مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: همچنین در طرح ویژه مبارزه با قاچاق کالا شناسایی قاچاقچیان بزرگ و دانه درشت مورد توجه دستگاه های دست اندرکار این طرح قرار دارد.
وی افزود: اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان تنها نهادی است که در زمینه اطلاع رسانی و مبارزه با قاچاق کالا به موفقیت های چشمگیری رسیده که پرونده های تشکیل شده در این زمینه خود گواه بر این موفقیت است.
وی با اشاره به وجود فشارهای زیاد به تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در مورد پرونده های تشکیل شده افزود: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و دفاع از حقوق مردم در مقابل هیچ فشاری کوتاه نخواهیم آمد و تنها هدف ما سلامت جامعه و تحقق شعار سال است.
مدنی فدکی با اشاره به کشف لاستیک قاچاق در سیستان و بلوچستان افزود: 59 حلقه لاستیک ماشین سنگین قاچاق امسال در استان کشف شد.
وی با اشاره به کشف سه تن برنج پاکستانی در این استان بیان کرد: این برنج ها با مارک برنج طارم ایرانی به ارزش افزون بر یک میلیارد ریال دراستان شناسایی و حکم آن نیز صادر شده است.
وی همچنین با اشاره به ورود 51 فقره پرونده در حوزه لوازم خانگی اظهار داشت: 41 فقره پرونده به ارزش تخلف 2 میلیارد و 365 میلیون ریال در دست بررسی و اجراست.
وی با اشاره به قاچاق دام به ویژه شتر افزود: 2 محموله شتر در مجموع با 105 نفر شتر از مرز سراوان وارد کشور شده بود که کشف و ضبط شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان با اشاره به اعلام شدن اسامی قاچاقچیانی که پرونده آنها سنگین باشد تصریح کرد: اسامی قاچاقچیانی که پرونده های آنان بیشتر از یک میلیارد ریال ارزش داشته باشد از طریق رسانه ها اعلام خواهد شد.
مدنی فدکی اظهار داشت: اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اگر به این نتیجه برسد که فرد متخلف از طریق قاچاق کالا اموالی را به دست آورده حکم بر مصادره این اموال به نفع دولت صادر می کند.
منبع:ذاکر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار