محمدنعیم امینی‌فرد در بازدید از شهرک پتروشیمی مکران گفت معتقدیم چابهار نه تنها امید آینده توسعه سیستان و بلوچستان، بلکه امید آینده توسعه شرق کشور است. وی افزود طرح پتروشیمی چابهار نکته فوق العاده ممتازی است و با توجه به حجم گسترده سرمایه‌گذاری و اشتغالی که ایجاد خواهد نمود هر کنشگر اجتماعی را مجذوب می‌نماید.
کد خبر: ۳۳۲۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵ 22 November 2016

 پروفسور امینی‌فرد، جوان‌ترین مدیر شهرستان ایرانشهر در سال 1372. متولد 1346 و فوق تخصص چشم‌پزشکی. اکنون در قامت نماینده مردم ایرانشهر و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در صبح یک روز تعطیل از شهرک پتروشیمی مکران بازدید نمود.

خلاصه گفتگو با وی به شرح زیر است:

محمدنعیم امینی‌فرد در بازدید از شهرک پتروشیمی مکران گفت معتقدیم چابهار نه تنها امید آینده توسعه سیستان و بلوچستان، بلکه امید آینده توسعه شرق کشور است. وی افزود طرح پتروشیمی چابهار نکته فوق العاده ممتازی است و با توجه به حجم گسترده سرمایه‌گذاری و اشتغالی که ایجاد خواهد نمود هر کنشگر اجتماعی را مجذوب می‌نماید.
وی با اشاره به لزوم پیشرفت متوازن اجزای مختلف جامعه در توسعه پایدار افزود منطقه به علل مختلف تاریخی، اقلیمی، فرهنگی و نیز عدم توجه کافی سیاست‌گذاران اصلی طی قرن‌های گذشته منطقه ای کمتر توسعه یافته است.
وی با اشاره به نقش طرح‌های بزرگی چون پتروشیمی در توسعه منطقه بیان داشت وقتی آمار اشتغال بالا رود و به طبع آن شاخص‌های رفاه ارتقا یابد، زمینه رشد سایر شاخص‌های توسعه پایدار نظیر شاخص‌های انسانی، اقتصادی وغیره نیز فراهم می‌گردد و این اهمیت نقش سرمایه‌گذاری و اشتغال را در توسعه پایدار نشان می‌دهد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان آنکه شاخص‌های بهداشتی درمانی به عنوان تابعی از شاخص‌های توسعه انسانی و اقتصادی است بیان داشت وقتی این شاخص‌ها پایین باشد، شاخص های بهداشتی درمانی نیز پایین است. وی به محرومیت سیستان و بلوچستان اشاره داشت و گفت علاوه بر آنکه استان سیستان و بلوچستان نسبت به کل کشور از شاخص‌های پایینی برخوردار است، در نقاط مختلف استان نیز این اختلاف را شاهدیم، مثلا دسترسی به آب آشامیدنی بهداشتی در روستاهای استان نسبت به متوسط آمار استان از رتبه نازل‌تری برخوردار است.
دکتر امینی‌فرد افزود در آمار کشوری 1.6 تخت به ازای هر 1000 نفر جمعیت موجود است که در قیاس با کشورهای دارای درامد سرانه مشابه نظیر ترکیه که حدود 6 تخت به ازای هر 1000 نفر جمعیت است آمار پایینی است، این در حالیست که سیستان و بلوچستان حدود 0.7 تخت به ازای هر 1000 نفر دارد که از نصف متوسط کشوری نیز پایین‌تر است.
وی بیان داشت البته در سیستان و بلوچستان در دسترسی به شبکه بهداشتی درمانی در سطح اول دارای دسترسی خوبی هستیم، ولی در سطوح دوم و سوم دارای مشکلات عدیده ای هستیم. وی ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح تحول سلامت توسط دولت و نظارت کمیسیون بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان به شاخص های کشور نزدیک شود.
این نماینده مجلس در خصوص طرح‌های در دست برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی درمانی سیستان و بلوچستان گفت: این موضوع در ارتباط با وزارت بهداشت و نیز سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری است و توافقات خوبی نیز حاصل شده است و امیدواریم بیمارستان 540 تختخوابی چابهار و 500 تخت خوابی ایرانشهر را که مقدمات آن تا حدود زیادی تامین شده است با استفاده از منابع بخش خصوصی و دولتی هرچه زودتر به اجرایی شود تا آمار خوبی در خصوص تخت‌های بیمارستانی استان به دست آوریم. البته در زاهدان تقریبا شاخص‌های دسترسی به تخت بیمارستانی مطلوب است. ولی به طور کلی دست‌یابی به سطوح مطلوب بهداشتی درمانی در سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه دولت به این استان است.
وی در پایان با اشاره به طرح پیوست سلامت گفت کمیسیون بهداشت و درمان الزام صنایع به ارائه پیوست سلامت به مشابه پیوست محیط زیست را تصویب نموده و خوشبختانه در کمیسیون تلفیق نیز طرح مراحل آخر تصویب را می‌گذراند. الزام همه طرح های توسعه ای بزرگ به ارائه پیوست سلامت گامی مهم در اجرای مسئولیت اجتماعی صنایع می‌باشد که این مهم علاوه بر آنکه تکلیف برنامه ششم است باید در کشور نهادینه شود تا به هرحال از ظرفیت صنایع بزرگ نیز برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی استفاده گردد.
منبع: آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار