کد خبر: ۳۳۸۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۹ 05 December 2016

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان از غنای زیستی بالای جانوری و گیاهی برخوردار است.

به گزارش ایسنا سعید محمودی افزود: وجود مناطق بکر گونه های کمیاب و منحصر به فرد نظر جانورشناسان و علاقه‌مندان به طبیعت را به خود جلب کرده است.

وی اظهار داشت: طی سال های گذشته بالغ بر چندین گونه جانوری در پراکنش استان مشاهده شده است.

محمودی بيان کرد: بالغ بر یک هزار گونه گیاهی و صدها گونه جانوری به همراه صدها گونه ماهیان آب شیرین و شور در این استان گزارش و شناسایی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر گونه های جانوری از قبیل خرس سیاه، پلنگ، گربه شنی، سگ آبی، قوچ و میش، کل و بز و جبیر به همراه پستانداران دریایی و پرندگان همچون عقاب، شاهین ها، هوبره، پلیکان خاکستری، زاغ بور و تمساح، لاک پشت های خشکزی و آبزی به همراه بزمجه بنگال هم در گروه خزندگان جانوران حمایت شده استان هستند.

وی افزود: حفاظت از زیستگاه یکی از مهمترین اقدام ها برای حفاظت از گونه های حیات وحش است که این اداره کل علاوه بر آموزش و افزایش آگاهی عموم مردم با افزایش مناطق تحت مدیریت برای حفاظت جدی از زیستگاه ها اقدام کرده است.

محمودی خاطرنشان کرد: از عوامل مهم کاهش جمعیت گونه های جانوری و گیاهی در این استان علاوه بر تخریب زیستگاه و شکار بی رویه، روند خشکسالیها طی چند سال اخیر می باشد که البته این اداره کل جهت کاهش اثرات سوء خشکسالی بر حیات وحش اقداماتی از قبیل لایروبی چشمه ها، نصب تلمبه بادی، ساخت آبشخور و توزیع علوفه و دان را در زیستگاه های حساس انجام داده است و تا حدودی توانسته از اثرات زیانبار خشکسالی جلوگیری کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار