کد خبر: ۴۲۷۲۴۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۷ 20 May 2017
رضا نجفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سه هزار و 200 هکتار از باغ های سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که 2 هزار و 500 هکتار آن بارور است.
وی افزود: 85 درصد انگور تولیدی در استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، شصت عروس، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی گفت: انگور یاقوتی زودرس ترین نوع انگور در سطح کشور محسوب می شود و سازگار با شرایط سخت محیطی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: انگور یاقوتی به صورت عمده در منطقه سیستان و در سطح کمتر در شهرستان های خاش، میرجاوه، نیکشهر و ایرانشهر کشت می شود.
نجفی افزود: درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه می زند، اواخر فروردین میوه اش سبز می شود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبه های آن هستیم.
وی ادامه داد: برداشت انگور در سیستان و بلوچستان از نیمه نخست خرداد ماه آغاز می شود.
به گزارش ایرنا هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
منطقه سیستان متشکل از پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار