کد خبر: ۵۰۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۱ 08 October 2017
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در دو سال گذشته 60 هزار نفر از والدین بی‌سواد در استان شناسایی شدند که برای آنها کلاس های سواد آموزی برگزار شده است .

علیرضا نخعی در گفت وگو با ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان افزود: با بکارگیری همه ظرفیتها (همیاری خیرین ،مدارس شبانه روزی و تامین سرویس ایاب و ذهاب ،تامین امکانات و بسته های حمایتی ) تا کنون 61هزار کودک بازمانده از تحصیل جذب کلاس درس شده اند .

وی بیان کرد: در کشور به ازای هر دانش آموز 5.34 متر مربع فضای آموزشی وجود دارد در صورتی که این آمار در سیستان و بلوچستان 3.11 متر مربع است.

نخعی با اشاره به اینکه  آمار دانش آموزان فاقد شناسنامه استان امسال نسبت به ۹ هزار نفر سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است، اظهار کرد: پیش بینی می شود این آمار تا ۱۵ هزار دانش آموز نیز افزایش یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم اکنون پوشش تحصیلی این اداره کل در تمامی مقاطع به حدود ۸۸ درصد رسیده و این روند رشد همچنان با جذب بازماندگان از تحصیل در حال افزایش است.

وی با اشاره به اهمیت مهارت آموزی در مدارس سیستان و بلوچستان گفت: توسعه مدارس خلاق و کار آفرین شعار امسال اداره کل آموزش و پرورش این استان در نظر گرفته شده است.

نخعی با بیان این که ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان وجود دارند که تلاش برای جذب آنان همچنان ادامه دارد، افزود:در سه سال گذشته برای جذب ۱۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان فعالیت های مناسب و مثبتی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد کلاس‌های درس استان چندپایه هستند، افزود: این میزان در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۲ برابر میانگین کشوری است و این موضوع کار ما را در عرصه آموزش فرزندان مناطق محروم استان سخت‌تر می‌کند.

نخعی اضافه کرد: حدود ۳۵ درصد کلاس‌های دوره متوسطه سطح استان آمار دانش‌آموز زیر حد نصاب دارند که برای کاهش این آمار تجمیع دانش‌آموزان را به عنوان یک تجربه موفق در استان پیاده کرده‌ایم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار