در دیدار اوسط هاشمی با اعضای اتحادیه خبازان مطرح شد:
علی اوسط هاشمی در دیدار با اعضای اتحادیه خبازان به نحوه پخت و کیفیت پایین نان در برخی نانوایی ها اشاره کرد و افزود: در گذشته معادل سی هزار میلیارد ریال دور ریز نان داشتیم که این رقم برابر بودجه مطلوب عمرانی ٤ استان است.
کد خبر: ۵۱۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷ 20 October 2017
به گزارش تابناک سیستان و وبلوچستان علی اوسط هاشمی در دیدار با اعضای اتحادیه خبازان به نحوه پخت و کیفیت پایین نان در برخی نانوایی ها اشاره کرد و افزود: در گذشته معادل سی هزار میلیارد ریال دور ریز نان داشتیم که این رقم برابر بودجه مطلوب عمرانی ٤ استان است.

استاندار با بیان اینکه نان قوت غالب خانواده هاست از کیفیت پایین نان در برخی نانواییها انتقاد کرد و ارزیابی کیفیت نان رامورد تاکید قرار داد

وی همچنین با اشاره به اینکه برخی نانواییها از نمک زیاد و جوش شیرین برای آماده سازی خمیر نان استفاده می کنند، افزود: استفاده از این مواد که برای سلامتی مضر است، حق الناس میباشد و خبازان در قبال سلامت مردم باید احساس مسؤولیت داشته باشند.

استاندار  با ذکر این مطلب که  کیفیت نان أکثر نانواییها مطلوب است بر افزایش کیفیت نان تاکید کرد و خواستار إیجاد شرایط برای الگو برداری دیگر استانها از نان تولیدی استان شد

هاشمی همچنین آموزش خبازان را مورد تاکید قرار داد و خواستار رفع علل ورشکستگی نانواییها شد.

رئیس اتحادیه خبازان در این دیدار گفت: از ٣٧٠ نانوایی شهر زاهدان ١٠٤ واحد آن آزاد پز هستند.

محمد خدابخشی سهمیه تقریبی هر نانوایی را در ماه ١٠ تن عنوان کرد.

وی بیشترین مشکل پیش روی خبازان زاهدانی را فعالیت بیش از ٨٠ واحد غیر مجاز نانوایی خانگی، افزایش عوارض، حق بیمه و مالیات نانواییها برشمرد و گفت: این در حالی است که عدم افزایش قیمت نان زمینه ورشکستگی ٢٧٠ نانوایی را فراهم آورده است
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
نانوایی های آزادپز فقط نان با کیفیت دارند و نانوایی های دولتی نان با کیفیت ندارند و این باعث ورشکستگی نانوایی ها شده نه عدم افزایش قیمت نان اگر نانوایی های دولتی با کیفیت نان بپزند مطمئنا" با فروش بالا ضرری ندارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار